Diensten

Wikkelen & reviseren

Het wikkelen van elektromotoren gebeurt in de eigen werkplaats. De wikkelingen in de motoren worden verwijderd en afgevoerd, op een vakkundige en milieuvriendelijke manier. Daarvoor beschikken wij over een pyrolyse uitbrandoven. Ook verzorgen wij mechanische revisie van alle merken aandrijvingen en vervangen lagers, keerringen en tandwielen.

nieuwe levering

We leveren ook nieuwe elektromotoren waaronder de nieuwe standaard IE3/IE4 motoren. Wij voeren het dealerschip Cantoni. Deze zijn direct leverbaar vanuit onze ruime voorraad. Tevens leveren wij elk gewenst merk als Siemens, WEG, VEM, ROTOR. Of een specifiek merk waar de klant om vraagt.

Voor de meest uiteenlopende doeleinden in de industrie leveren en reviseren wij reductoren, trommelmotoren, trilmotoren, pompen en generatoren waaronder de merken SEW, NORD, VARVEL, DEMAG, van de GRAAF trommelmotoren en VIMARC trilmotoren.

We leveren moderne elektrische aandrijvingen, die in alle productie-omgevingen toepasbaar zijn. Toeleveranciers van ons bedrijf zijn uitsluitend producenten van kwalitatieve aandrijvingen. Wij letten daarbij op milieu-kwalificaties van de geleverde motoren.

Service ter plaatse

De service van ons bedrijf omvat eveneens preventief onderhoud ter plaatse, teneinde dure reparaties en voor uw bedrijf altijd kostbare machinestilstand zoveel mogelijk uit te sluiten. Wij maken bij onze onderhoudswerkzaamheden gebruik van professionele apparatuur om een elektronische en mechanische diagnose te kunnen stellen.